’n Refleksie op ouerskap in saamgestelde gesinne met verwysing na klassieke sprokiesverhale : ’n narratief prakties-teologiese perspektief - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2015)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2015.