Die Noordelike Hooflaer in die distrikte Zoutpansberg,Waterberg en Rustenburg vanaf die begin van die tweede vryheidsoorlog tot die besetting van Pretoria - Broos, Eppo (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1943.