'n Sistematiese - teologiese verantwoording van 'n epistemologiese perspektief ten opsigte van die teologie-wetenskap dialoog - Veldsman, Daniel Petrus (University of Pretoria, 2015)
Thesis (PhD)--University of Pretoria 2015.