Die Moontlikeid van Postmoderne Regsinterpretasie : 'Country of My Skull' gelees vanuit 'n Sosiaal Konstruksionistiese Perspektief - Van Marle, Karin (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2003.