Die kontraktuele vrystelling, uitsluiting en beperking van aanspreeklikheid in terme van die wet op Verbruikersbeskerming 68 van 2008 - Kuschke, Birgit (University of Pretoria, 2015)
Mini Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2014.