Die vestiging van eiendomsreg in 'n gade wat die ander gade se halwe aandeel in onroerende goed verkry ingevolge 'n skikkingsoorkoms by egskeiding - Van Schalkwyk, L.N. (Llewelyn Neil), 1952- (University of Pretoria, 2015)
Mini Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2015.