’n Kritiese evaluering van wetgewing wat die reg op gesondheidsorgdienste van gestremde kinders beïnvloed - Buchner-Eveleigh, Mariana (University of Pretoria, 2015)
Mini Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2014.