Tipering, stereotipering en destereotipering in ’n kortverhaal; ’n ontleding van die Jona-vertelling - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2014.