Riglyne vir die bestuur van die natuurlewe in die bosveldgemeenskappe van die Atherstone Natuurreservaat in die Noordwes-Transvaal - Bothma, Jacobus du P. (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1988.