’n Evaluasie van teologiese opleiding in die Nederduitsch Hervormde Kerk van Afrika in die lig van ’n missionale ekklesiologie - Niemandt, Cornelius Johannes Petrus (Nelus) (University of Pretoria, 2015)
Mini-dissertation (MTh)--University of Pretoria, 2015.