Die effek van die verlies/verwerping van liefde op persoonlike identiteit in die verhaal van Echo en Narcissus in Ovidius se Metamorphoses - Kritzinger, J.P.K. (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2015.