Die psigo-sosiale behoeftes van 'n groep adolessente in 'n jeugsorgsentrum vir gedragsmoeilike jeug - Le Roux, M.P. (Liana) (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MSW)--University of Pretoria, 2015.