'n Analitiese bespreking van Jeanne Zaidel-Rudolph se Pendulum met verwysing na komposisietegnieke en invloede - Stanford, H.J. (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2015.