Die beoefening van praktykgebaseerde navorsing ter verbetering van die leerfasiliteringsrol van Intermediêre Fase wetenskaponderwysers - Fraser, William John (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2015.