Steampunk : 'n Beskrywende studie en analise van die neerslag van die begrip op die teks Clint Eastwood van Wyk en die Moordenaarsklok - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2015.