Navorsing : dominees en die dood in enkele tekste van Karel Schoeman. 'n Ritueel-liturgiese verkenning / Kreatiewe werk : bergwind - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2015)
Mini-dissertation (MA)--University of Pretoria, 2015.