Navorsing : van boere-paradjis na die dirt box in die middestad : ekokritiek en in die besonder stedelike ekokritiek as lens vir die lees van 12 gedigte oor Johannesburg se tuiste / Kreatiewe werk: Elke oomblik - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2015)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2015.