Ondersteuning van sendelinge deur die Nederduitse Gereformeerde Gemeentes in die oostelike Sinode : 'n missiologiese benadering - Niemandt, Cornelius Johannes Petrus (Nelus) (University of Pretoria, 2015)
Mini-dissertation (MTh)--University of Pretoria, 2015.