Bydraes van enkele nederlandse immigrante tot Suid Afrika op akademiese, kulturele en ekonomiese gebied, 1945-2002 - Sevenhuysen, Karina (University of Pretoria, 2016)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2003.