Die verband tussen uitbranding en veerkragtigheid onder eerste en tweedejaar BCom studente aan die Universiteit van Pretoria - Strasheim, Arien (University of Pretoria, 2016)
Mini Dissertation (MCom)--University of Pretoria, 2015.