Godsbeelde van klein kinders met 'n gebrekkige manlike rolmodel : 'n Geloofsontwikkelingsbenadering - Dreyer, Yolanda (University of Pretoria, 2016)
Dissertation (MA (Theol))--University of Pretoria, 2015.