'n Peiling van die middele kragtens die Suid-Afrikaanse Grondwet ter afdwinging van die basiese regte van die minderheidsgemeenskappe - Malan, J. (University of Pretoria, 2016)
Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2016.