Hervorming van die hantering van "geen bates geen inkomste" skuldenaars in die Suid-Afrikaanse Reg - Boraine, A. (Andre), 1957- (University of Pretoria, 2016)
Mini Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2015.