Politieke risiko-analise as hulpmiddel vir politieke besluitnemers : elektrisiteitsvoorsiening vir Suid-Afrika - Schoeman, Maxi (University of Pretoria, 2016)
Mini Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2015.