Die posisie van swart skrywers van Afrikaanse prosa in die Afrikaanse prosasisteem sedert 1992 - Ohlhoff, Heinrich (Carl Heinrich Friedrich) (University of Pretoria, 2016)
Thesis (DLitt)--University of Pretoria, 2016.