Die eksplisiete uitbeelding van seks in twee onlangse prosatekste : kleinboer se Kontrei en Annelise se Maanvrug - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2016)
Mini Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2015.