Die vormende invloed van die Duitse Ekspressionisme op die skilderkuns van drie Suid-Afrikaanse kunstenaars Irma Stern, Maggie Laubser en Pranas Domsaitis - Roos, Nicholas Oswald (University of Pretoria, 2016)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1975.