Kenmerke van ‘n kerkorde van betekenis vir ‘n geloofsgemeenskap in ‘n postmoderne konteks - Van der Merwe, J.M. (Johan Matthys) (University of Pretoria, 2016)
Thesis (D.Div)--University of Pretoria, 2015.