Kavalier tot Verraaier, Zombie tot Legoman : mites en die ideologiese uitbeelding van die held in geselekteerde rolprente en dramareekse oor die Anglo-Boereoorlog - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2016)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2015.