Nonwanepheteletšannete le kanegelohistori ka tebeleloya Sepedi - Mojalefa, M.J. (Mawatle Jeremiah), 1948- (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MA (African Languages))--University of Pretoria, 2016.