Die Kaapse stoele : 'n studie van hulle herkoms met spesiale verwysing na die invloed van die Europese en Oosterse stoelvorms - Nilant, F.G.E. (Felix Gottlieb Ernst) (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1969.