'n Studie van Hongaarse volkskuns na aanleiding van 'n uitstalling in die Pretoriase Kunsmuseum (Oktober 1981) - Pretorius, J.C. (University of Pretoria, 2017)
Diploma (Arts)--University of Pretoria, 1982.