Die lewe en werk van Bettie Cilliers-Barnard met besondere verwysing na haar steendrukke (litografie) - Nilant, F.G.E. (Felix Gottlieb Ernst) (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1985.