Pottebakkerswerk in Suid-Afrika met spesifieke verwysing na die werk wat vanaf 1925 to 1952 by Olifansfontein gedoen is - Duffey, Alexander Edward (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1989.