Die skilderes Anna Vorster en haar bydrae tot die Suid-Afrikaanse skilderkuns 1952-1972 - Nilant, F.G.E. (Felix Gottlieb Ernst) (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2017.