Die Grondwetlikheid van die eis vir verbeuring van voordele in terme van artikel 9 van die wet op Egskeiding 70 van 1979 - Louw, Anne S. (University of Pretoria, 2017)
Mini Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2016.