Evaluering van 'n emosionele bewustheidsprogram vir kinders in die middelkinderjare in 'n openbare skool in die Vrystaat - Le Roux, M.P. (Liana) (University of Pretoria, 2017)
Mini Dissertation (MSW)--University of Pretoria, 2016.