Geochemiese en mineralogiese verspreidingspatrone in die wandgesteentes van tindraende ertsliggame in die Zaaiplaatsmyn, Potgietersrusdistrik - Von Gruenewaldt, G. (Gerhard), 1942- (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1983.