'n Kerkhistoriese ondersoek na die onwikkeling van die kalendriese aspekte van die paasfees binne die Christendom in die eerste drie eeue N.C - Van der Merwe, J.M. (Johan Matthys) (University of Pretoria, 2017)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2017.