Fasilitering van die voortgesette opleidingsbehoeftes vir professionele katalogiseerders in Suid-Afrika : 'n raamwerk vir selfgerigte leer - Fourie, Ina (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MIS)--University of Pretoria, 2016.