Vergelyking van beengenesing by die hond na fiksasie van tibiale osteotomiee met ‘n gemodifiseerde Mennenplaat en die half Kirschner-fiksator - Petrick, S.W.T. (University of Pretoria, 2017)
Dissertation (MMedVet)--University of Pretoria, 1988.