‘n Missionale Inkarnasiemodel vir Nederduitse Gereformeerde gemeentes in voorstedelike gemeenskappe, met spesiale verwysing na die apostoliese leierskap van Paulus - Niemandt, Cornelius Johannes Petrus (Nelus) (University of Pretoria, 2018)
Dissertation (MTh)--University of Pretoria, 2018.