Die beskuldiging van vrysinnigheid teen die Nederduitsch Hervormde Kerk : ŉ Herinterpretasie van die teologiese diskoers (1842 - 1894) - Van der Merwe, J.M. (Johan Matthys) (University of Pretoria, 2018)
Dissertation (MTh)--University of Pretoria, 2018.