Persepsies van onderwys-distrikskantooramptenare se rol met betrekking tot die finansies van openbare skole vanuit 'n regsperspektief - Van Rooyen, Jean Wilhelm (University of Pretoria, 2018)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2017.