Die assessering en voorstelling van strategieë vir die belyning van Werknemerhulpprogramme (WHPs) met 'n ontwikkelingsgerigte maatskaplike welsynbenadering - Terblanche, Lourie (University of Pretoria, 2018)
Mini Dissertation (MSW)--University of Pretoria, 2017.