Epiki: Sengwalo sa Sepedi go hlokometšwe diponagalo tša Leduleputswa (1953) le Sebilwane (1961) - Mojalefa, M.J. (Mawatle Jeremiah), 1948- (University of Pretoria, 2018)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2017.