Die streng toepassing van kontraktereg-beginsels op dienskontrakte in Suid-Afrikaen die soeke na regverdigheid - Cornelius, Steve J. (University of Pretoria, 2018)
Mini Dissertation (LLM)--University of Pretoria, 2017.