Die Noordelike hooflaer in die distrikte Zoutpansberg, Waterberg en Rustenburg, vanaf die begin van die tweede Vryheidsoorlog tot die besetting van Pretoria - Broos, B.A. (University of Pretoria, 2018)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 1943.