ŉ Spelgebaseerde geletterdheidsvoorbereidingsprogram vir die professionele ontwikkeling van Graad R-opvoeders - Van Heerden, J.C. (University of Pretoria, 2018)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2018.