Aspekte van die ontwerp en samestelling van 'n veeltalige aanlyn termbank vir Suid-Afrikaanse universiteitstudente - Taljard, Elsabe (Elizabeth) (University of Pretoria, 2018)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2018.